Vi har samlet alle de bedste quicklån på markedet her

Læs mere her
Derfor kan du trygt bruge ClaraFinans.dk

På ClaraFinans arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.Quicklån har gennem tidens løb tilegnet sig et prædikat, som måske skræmmer mange væk. Og vi klandrer dig ikke. Tværtimod. Er du af den opfattelse, så tillad os at ændre den holdning. Quicklån har nemlig sin plads i denne verden, du skal bare være opmærksom om denne type lån er tilpasset din nuværende økonomiske situation, og om lånet bliver optaget på præmisser, som du kan stå indenfor. Hvis du ikke helt er klar over, hvilke præmisser der er tale om, og du ikke er sikker på, hvordan du skal beskue din økonomiske situation, så tillad os at være din forlængede arm. Er du lidt grøn på området, og virker låneverdenen lidt fjern, så kan du med fordel tilnærme dig lidt ekstra viden vedrørende quicklån lige her. 

Hvad er et quicklån?

Quick er en lånetype, som gennem de seneste år har buldret frem. Ikke blot i forbruget, men også i medierne. Dette skyldes, at quicklån oftest har en tilhørende høj rente, som kan være svær at indfri, hvis ikke låntageren forholder sig påpasseligt til den månedlig ydelse under lånets løbetid. Ikke desto mindre skal du ikke scrolle væk helt endnu, for nok engang ses disse høje renter hos diverse quicklån, men der er tid og sted for alting. Quicklån er nemlig en hurtig, sikker og nem løsning, hvis du finder dig selv i en trængt økonomisk situation, og du er indforstået med tilbagebetalingen. Derudover skal du ikke stille til sikkerhed for lånet, som ellers er alment kendt hos diverse banker. Her vil låneprocessen typisk være mere omstændig, da du skal godkendes til lånet set i lyset af lånets formål. Netop dette slipper du fuldstændig for, når du har i sinde at optage et quicklån. Derudover har quicklån som regel en kort løbetid. Løbetiden definerer perioden, hvori lånet finder sted inden, at du har tilbagebetalt det lånte beløb med tilhørende renter. Den korte løbetid fungerer gennemsigtigt for dig således, at du præcist ved, hvor lang tid du skal betale af på quicklånet, og hvornår du er gældfri. Derudover kan du forvente en lynhurtig udbetaling, da diverse udbydere tilbyder hurtig process indenfor blot få timer eller dage. Du kan derfor få dit lån så hurtigt som muligt.

Krav for lån 

Selvom, at quicklån er forholdsvis let tilgængeligt, så forbeholder udbyderne sig en række krav, som dog kan variere blandt dem. Dog ses der mange gengangere, som vi vil prøve at skitsere i følgende. Nogle af disse hyppige krav, som er til at finde hos udbyderne, opfylder du formentlig uden selv at skulle foretage nogen som helst aktiv handling. Disse indbefatter, at du har en aktiv e-mailadresse, dansk statsborgerskab, et aktivt NemID, en fast indkomst, en dansk bankkonto, gyldigt telefonnummer samt dansk folkeregisteradresse. Derudover stiller diverse udbydere også et krav til låntagerens alder. Aldersgrænsen kan variere, men det ses ofte, at man er i stand til at låne helt ned til 18-års alderen. Derfor er alderen sjældent en undskyldning for at foretage et quicklån, men vi anbefaler, at du går efter det lån, som giver bedst økonomisk mening og ikke optager et lån hos en bestemt udbyder, bare fordi du kan grundet din alder. Samtidig skal du gennem en såkaldt kreditvurdering, som er en vurdering af om, du er kreditværdig, altså om du er berettiget til lånet. Her vil den givne udbyder, i forlængelse af din ansøgning, undersøge om, du er registreret i en af de mange skyldnerregistre. Et skyldnerregister er et register, som indikerer hvilke personer, som er registreret som værende dårlige betalere. De mest nævneværdige herunder er RKI og Debitor Registreret. Såfremt, at du er registreret i RKI eller andre, skal du ikke forvente at kunne foretage et lån. Du skal derfor først og fremmest tage dig af de udeståender, som du måtte have med disse registrer førend, at du har mulighed for at låne. Skulle du blive afvist, bør dette afslag ses i lyset af din nuværende økonomiske situation, og derfor er det ikke blot for udbydernes egen sikring, at de får deres lånebeløb tilbagebetalt med renter, men også for din egen skyld. Det kan nemlig være fordyrende for din privatøkonomi at foretage et lån, som du ikke kan betale tilbage. Derudover kan der være andre faktorer, som gør, at du ikke bliver godkendt til lånet. For eksempel kan det være, at du skal regulere på lånets løbetid i henhold til lånets kreditbeløb, hvis ikke det er vurderet, at disse er sammenhængende. Dog skal det stå dig frit for om, du vil søge igen, hvor du har revurderet disse parametre således, at du kan låne. 

Ulemper og fordele ved et quicklån

Naturligvis vil det være at foretrække at finde det billigste quicklån på markedet, men det kan være lettere sagt end gjort. Derfor er det vigtigt, at du undersøger markedet, og det kan du gøre ved en simpel søgning blandt de mange sammenligningssider. Du søger blot “sammenlign lån”, og før du ved af det, har du en masse tilbud ved hånden. Dog kan det umiddelbare billigste lån være dyre end som så. Du kan nemlig finde quicklån, som kan syne utrolig billigt eller sågar gratis. Nogle udbydere tilbyder disse gratis quicklån i typisk 30 dage kvit og frit, men du skal være opmærksom på, at disse utrolig kortvarige quicklån har tilhørende fordyrende gebyrer og afgifter såfremt, at du ikke lånet betales tilbage rettidigt. Er du derfor i stand til at imødekomme dette krav og tilbagebetale lånet, får du altså et fuldkomment gratis lån uden renter og gebyrer. En anden klar fordel er lånets hurtige låneprocess, som imødekommer din trængte situation. Ansøgningen kan klares inden for overskuelig tid og håndteringen heraf kan bearbejdes samme dag. Derfor kan du forvente at kunne bruge pengene ufortrødent utrolig hurtigt. Dette sker i forlængelsen af, at quicklån også er et online lån. Quicklån kan derfor foretages på bare én dag. Ulempen kan være for mange, at de springer hovedkulds ud i et lån, da det er så let tilgængeligt. 

Hvornår er quicklån det rette valg?

Førend, at du foretager et quicklån, er det vigtigt, at du danner dig et overblik over din økonomi. Således kan du altså se om din økonomi tåler et lån. Du kan med fordel udarbejde et budget hertil, så du kan gøre dig klogere på din økonomi. Quicklån er en fordelagtig måde, hvorpå du kan tilegne dig hurtige penge i en presset situation. For eksempel kan et quicklån være til gavn, hvis du havner i en situation, hvor en nødvendighed i dit liv går i stykker såsom en vaskemaskine, opvaskemaskine eller en bærbar til studiet, hvor du desværre ikke har pengene på hånden i øjeblikket. Dog hvis du kan vide dig sikker i, at du får penge på hænderne således, at du kan tilbagebetale lånet rettidigt, så kan quicklånet være løsningen for dig. Derfor er låneprocessen ved quicklånet den største fordel ved netop dette lån, da du ikke skal vente i lang tid, men rettere utrolig kort tid. 

logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser