Vi afsøger markedet og sender
dig de bedste lånetilbud, så du er
fri for besværet og en tur i banken

Opret dig her


Så kontakter vi dig, så snart der er nye attraktive lån på markedet.

Fødselsdato

Se betingelser

Velkommen til Clara Finans
Hos Clara Finans vil vi gerne hjælpe dig med at finde de bedste lånetilbud på markedet leveret direkte i din indbakke eller på SMS. På den måde behøver du ikke bruge tid på en masse besværlig søgning på forskellige udbyderes hjemmesider.

Vi har en klar mission, nemlig at gøre det lettere for dig at finde det lån, som passer bedst til dine behov og til den lavest mulige rente.

Vi vil gerne hjælpe dig med at skabe et overblik over de bedste lån på markedet, således du finder den udbyder som tilbyder et lån, som passer bedst til dig. På den måde sparer du både tid og penge og kan bruge tiden på andre ting end økonomiske spørgsmål.

Når du har indtastet dine oplysninger og indsendt dem til os, tager vi over og sender dig straks en velkomstmail som du skal bekræfte. Derefter sender vi dig gode lånetilbud så snart der er noget vi vurderer er relevant i forhold til de oplysninger vi har om dig.

Clara Finans ejes og drives af Admill ApS. Du kan læse mere om Admill her.

Bemærk at Clara Finans tjener penge på at formidle låneansøgninger til låneudbydere på markedet. Vi modtager en afregning hver gang vi formidler en låneansøgning. Clara Finans er ikke udbyder af lån, men er udelukkende en formidlingstjeneste.

Adresse:
Admill ApS
Klostergade 56C
8000 Aarhus C
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser