Nye lån 2022

Se de nyeste lån her

Læs mere her
Derfor kan du trygt bruge ClaraFinans.dk

På ClaraFinans arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.Det at låne penge kan være en dejlig mulighed, hvis man lige står og  mangler penge til noget vigtigt i sit liv. Men det er sjældent gratis at låne penge, og derfor er der meget god information, som kan være vigtig at være indehaver af, før man låner penge. Hvis du ønsker at optage et nyt lån, er der nogle forskellige ting, som du skal være opmærksom på. På denne side vil du få en indgående gennemgang, som vil fortælle dig, de ting du skal vide, hvis du ønsker at optage et nyt lån.

Typer af lån 

Der er mange forskellige typer af lån både online og i virkeligheden. Med de almindelige banklån er der helt almindeligt og sommetider langsommelig proces, som man skal igennem. Dette indebærer blandt andet, at du skal holde et møde med din bankmand m/k. Derefter skal man igennem det, der hedder et grundtjek, hvor de skal gennemgå din mulighed for at låne penge. Dette kommer an på din formue, og din mulighed for at betale pengene tilbage igen. Dette er nemlig det væsentlige for banken; om de kan få deres penge tilbage, som de låner ud til borgerne. Derfor kan det i mange sammenhænge være mere fordelagtigt at låne penge online. Dette er især smart, hvis man ønsker at udforske nye lånemuligheder, som eksempelvis gratis lån, hurtig lån eller sms lån. Disse online lån har i mange sammenhænge en meget hurtigere procedure. Ved sms lån er det eksempelvis en meget hurtig procedure at få lov at låne penge. Ved sms lån sender man simpelt og enkelt en sms til den låneudbyder, der tilbyder sms lånet. Herefter vil der ikke gå længe for man ved, om man kan få lov at låne penge. Det samme er fordelen ved gratis lån. Her er det også en meget hurtig procedure, man skal igennem for at få lov at låne penge. Dog er det ofte sådan med de online og hurtige lån, at man ikke kan låne de helt høje beløber. Ofte vil det ligge mellem 1000 og 30000 kroner, som er muligt at låne. Derfor vil denne type lån være meget anvendelig for de, der ønsker at have lidt ekstra penge til de mindre ting i livet. Dette kunne være reparation af bilen, en ny computer eller et bryllup. De gratis og hurtige lån har ofte en løbetid på 30 dage. Løbetiden på lånet betyder, at man inden for disse 30 dage skal have betalt lånet tilbage igen. Derfor er det også vigtigt at have penge til at kunne betale lånet tilbage igen. Det er nemlig kun inden for disse 30 dage at lånet er gratis, hvilket vil sige, at det er uden gebyrer og renter. Efter de 30 dage vil der blive lagt renter og gebyrer oven i lånet, og herefter vil lånet således blive meget dyrere. 

Det med småt 

Når man skal låne penge, hvad end det er i banken eller de nye lån på nettet, så er det vigtigt at kende til nogle af de forskellige fagtermer, som benyttes vedrørende disse lånetyper. Eksempelvis er det vigtigt at vide, hvad termerne renter og gebyrer betyder. Renter er et ekstra beløb, som man betaler udover det lån, som man har optaget. Dette udregnes i procent af det lån, som man har taget. Det vil sige, at oven i de penge man låner, som skal betales tilbage, bliver der lagt et beløb oven i, som er de penge, man betaler for at have disse penge til rådighed. Dette er vigtigt at vide, fordi at man skal være opmærksom på, at det således ikke bare er det lånte beløb, der skal betales tilbage, men også en procentdel af dette beløb, som lægges oven i, og som dermed også skal betales. Derudover er der det begreb, som kaldes renters rente. Renters rente kommer i spil, hvis lånet løber over et år. Renters rente betyder i simpel forstand, at der efter et år bliver tillagt rente på de renter, som lånet har fået det seneste år. Dermed vil der efter et år blive tillagt renter på de renter, som allerede er tillagt til lånet. Dermed er det meget vigtigt at være opmærksom på både renter og renters rente, når man låne penge. Det kan nemlig ende med at blive meget dyrt, hvis man optager et lån, hvor der ofte tilskrives rente. Men der kan også tilbydes lån med lav rente, som i mange tilfælde vil være det bedste at gå efter. Dog er begrebet om gebyrer vigtigt at være opmærksom på i denne forbindelse. En lav rente kan nemlig godt betyde høje gebyrer, hvilket alligevel vil gøre lånet dyrt. 


Begrebet gebyrer må således også forstås i forbindelse med at låne penge. Gebyrer er et begreb, der kendes i alle situationer, hvor man foretager et køb eller et lån. Et gebyr er et beløb der tillægges det beløb, som man har købt eller lånt for. For at sætte det i relation til hverdagens køb, kunne dette eksempelvis være et oprettelses gebyr til fitnesscenteret. Her kan der ligge et gebyr på 300 kroner, som kommer uden for det køb, som man også skal betale for, og gebyret skal dermed lægges oven i den egentlige pris for købet. Dette kan forekomme på samme måde i forbindelse med et lån. Her kan der i nogle sammenhænge være høje gebyrer på lånetyper, som dermed i sidste ende vil ende med at blive dyre, selvom lånet i sig selv virker billigt. Netop derfor er det vigtigt, at du som kunde er opmærksom på, hvor høje gebyrer der tages for lånet, og om det dermed kan ende med at blive dyrere end et lån med en højere rente.

Krav for at kunne låne

Selv om du gerne vil låne penge, er der nogle krav man i den danske lovgivning skal kunne efterkomme, for at have lov til at låne penge. Dette skyldes blandt andet, at det er vigtigt, at der ikke lånes penge til nogle, som ikke vil have mulighed for at betale pengene tilbage, og som derfor selv vil ende i en ubehagelig økonomisk situation, og det samme gælder for den låneudbyder, som ikke vil kunne få sine penge betalt tilbage. Det første krav for at kunne låne penge er, at man skal være fyldt atten år. Det skal man, fordi det er myndighedsalderen i Danmark. Når man er fyldt atten i Danmark, er man myndig, og man må derfor handle på egne vegne uden forældre eller værge godkendelse. Derudover må man ikke være registreret i RKI. RKI er forkortelsen for Ribers Kredit Information og dækker over en liste over Danskere, der registrerede som dårlige betalere. Dette kan man risikere i situationer, hvor man ikke har fået betalt sine regninger eller lån tilbage. Er man registreret i RKI kan det blive meget svært at få lov at låne penge, da mange låneudbydere vil være klar over, at man før har været dårlig til at betale sine regninger. Dog er det ikke helt umuligt at låne penge, selvom man er registreret i RKI. Der er nogle låneudbydere, som gerne vil låne penge til borgere, der er registreret i RKI. Dette kræver dog, at man kan stille en lønansvarlige, som kan garantere, at han eller hun vil kunne hjælpe med betalingen, hvis ikke man selv er i stand til at få lånet tilbagebetalt. Dermed er der således nogle låneudbydere, som gerne vil låne penge til en, selvom man er indskrevet i RKI. For at kunne låne penge i Danmark er der også et andet krav, som du skal kunne opfylde. Det er sådan, at man i Danmark skal kunne bekræfte sin identitet med sit Nemid. Dette vil sige, at man skal underskrive sit lån via sit Nemid. Dette skyldes, at låneudbyderne er nødt til at vide, hvem det er de låner penge ud til, og at der således ikke bliver snydt med pengene, så de altid er klar over, hvor til og hvem til de har lånt penge. Det sidste krav er ikke som sådan et krav, men det er et godt skridt hen imod at kunne komme til at låne penge. Dette krav lyder på at have en god og sund økonomi, hvilket indebærer, at man er en god betaler, og at man har nogle penge på kistebunden, således at låneudbyderen ved, at man har penge til at kunne betale. Dette kan eksempelvis indebære, at man har et arbejde, hvor man får en fast indkomst. 

Godt råd til nye unge lånere 

I forbindelse med kravet om at skulle være fyldt atten kan det være meget godt at huske på, at der findes andre måder at få penge til rådighed på. Det kan i mange tilfælde for unge være en fornuftig idé at få et fritidsarbejde i stedet for at låne penge. Dette skyldes, at det ikke er gratis at låne penge, og derfor kan det være en god idé at vente med at låne penge indtil man er blevet ældre. Dog betyder dette ikke, at man ikke skal låne penge, men det er vigtigt at overveje det, at låne penge, rigtig godt. Et godt råd er at snakke med nogle voksne mennesker, som man har omkring sig. På den måde kan man snakke om, hvilke andre muligheder man har, eller hvorledes at dette lån vil kunne vente til, at man er blevet lidt ældre, og måske har mere styr på sin økonomisk situation, og dermed også vil være en bedre låner for låneudbyderne. 

Sammenligningstjeneste 

For at gøre din låneproces meget nemmere tilbyder vi her hos Clara Finans en låneberegner. Denne ydelse vil gøre din låneproces meget mere overskuelig. Det er nemlig hele pointen med tjenesten. Måden du benytter låneberegneren på, er at du på Clara Finans skriver dit ønskede lånebeløb og den løbetid, som du ønsker, at lånet skal have. Herefter vil låneberegneren vise dig alle de lånemuligheder, som du har for online lån i Danmark. På denne kan man fra start frasortere de låneudbydere og lånetyper, som ikke opfylder de krav, man har til sit lån, og på den måde vil det blive meget nemmere at finde frem til den rette låneudbyder og lånetypen, som ønskes. Mange låneudbydere tilbydes nemlig i Danmark, og derfor kan det være meget svært at sortere i dem og finde frem til den rette. Når låneberegneren har fundet de resultater frem til dig, som opfylder dine ønsker, er det således muligt at gå igennem dem, for at finde den mest fordelagtige låneaftale for lige præcis dig. Det er lige præcis i denne del af processen, at det er særligt vigtigt at huske på begreberne gebyrer og renter. Det er nemlig her du kan frasortere de lånetyper og udbydere, som har meget høj rente eller hvis lånegebyrer vil ende med at blive meget dyrt for dig. Hvis du husker disse begreber i din søgning efter det rigtige lån, vil du absolut være bedre stillet, så du kan finde en fair aftale. Når du ved hjælp af låneberegneren har fundet frem til det lån, som du ønsker at optage, så tager du bare nemt og hurtigt kontakt til den låneudbyder, som tilbyder lånet. Dette gør du helt simpelt ved at klikke på låneudbyderen, og så vil du blive sendt her fra Clara Finans’ låneberegner til den hjemmesiden hos den låneudbyder, som du har valgt. Dette er en således en nem og hurtig proces, som vil gøre din måde at låne penge på meget nemmere, end det forhen har været. Hvis du ønsker at vide mere, så læs mere på Clara Finans mange sider omkring det at låne penge. Her er der nemlig rigtig mange informationer at finde, som kan være meget nyttige, før du begiver dig ud at låne penge. Ved at finde dine svar her hos Clara Finans, vil du være meget bedre klædt på til at gå ud og låne penge. Det er en rigtig god idé at være godt klædt på, når man skal låne penge, så man ved, hvad det er man siger ja til, og så man er klar over lige præcis, hvor mange penge man låner, og hvor meget man ender med at skulle betale tilbage. Alt dette vil være information, som du kan blive klogere på hos Clara Finans, da vi ønsker at gøre lånemarkedet så gennemskueligt for danskerne som muligt. 

 

logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser