Her er de bedste minilån for dig

Få udbetalt pengene i dag - Find et minilån her

Læs mere her
Derfor kan du trygt bruge ClaraFinans.dk

På ClaraFinans arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.Mange er af den opfattelse at låneverdenen, er ret så svær at forstå og gabe over. Lån var desværre ikke et emne eller et fag, som stod på dagsordenen, da vi gik i folkeskole, og derfor kan mange være i vildrede, når det kommer til lån. At skulle indhente de billigste tilbud fra flere forskellige banker, stå til ansvar for lånets formål, mødes med en masse bankrådgivere. Typisk vil formularen på låntagning se sådan ud, men det behøves nødvendigvis ikke at være en bureaukratisk og langtrukkent process, når du skal låne penge. Faktisk har du rig mulighed for at låne netop i dag, dog skal du kreditvurderes og efterleve en række krav, som du kan blive meget klogere på i følgende.

Hvad er et minilån?

Minilånet navn reflekterer lånets relativt lave lånebeløb såvel som dets korte løbetid. Dermed vil beløbet typisk ikke låne mere end 6.000 kr., og løbetiden, som vidner om tilbagebetalingsperioden vil typisk være inden for et år. Dermed kan et minilån være et supplement til din indkomst, såfremt at du går en trængt måned i møde, men samtidig ved, at du er i stand til at imødekomme den månedlige ydelse, lånets renter under lånet løbetid. Derfor vil det være ret beset, hvis pengene du låner fra et minilån dækker et behov her og nu, som du kan tilbagebetale rettidigt. Det kan for eksempel være noget i husholdningen er gået i udu og kræver en hurtig afhandling for at få hjemmet til at løbe rundt. Det kunne være en computer, som du bruger på arbejdet eller en vaskemaskine. Ved du da, at du får løn inden for rimelig tid, men desværre ikke har de nødvendige penge på hånden i skrivende stund, kan et minilån være løsningen for dig. Såfremt, at du ønsker flere penge, hvor du har muligheden for at udvide løbetiden yderligere, bør du skue over nogle andre lånetyper. Ved et minilån skal du ikke stille sikkerhed ved lånet, hvilket betyder, at du ikke skal angive, hvad du har i sinde at bruge pengene på. Typisk vil du opleve ved almene banker, at du skulle begrunde din låntagen, men ved et minilån har du muligheden for at låne uagtet af lånets formål. Når du derfor først har tilegnet dig pengene, så kan du bruge dem ufortrødent. 

Krav for et minilån

Når du vil tage et minilån og låne penge online, forbeholder diverse udbydere en række krav, som du som låntager skal efterleve. Kravene hos bankerne kan variere, og du vil kunne finde adspredelse i, hvor gammel du skal være for at kunne optage et minilån. Dog vil vi i dette afsnit forsøge at skitsere nogle gengangere, som du typisk vil støde på, hvis du læser nærmere hos markedets udbydere. Først og fremmest er det et krav, at du har en aktiv e-mail, et dansk telefonnummer, et aktivt NemID, en fast indkomst og en dansk bopæl. De ovenstående krav er derfor typisk nogle, som du allerede opfylder uden selv at skulle gøre noget aktivt. I forhold til alder kan der være variation blandt udbyderne, men du kan finde banker, som er villige til at låne til blot 18-årige. Dog vil vi ikke anbefale, at du tager et lån baseret på din alder, men snarere det lån, som giver bedst økonomisk mening for dig. Derudover vil bankerne foretage en kreditvurdering af dig og din økonomiske situation. En kreditvurdering er en vurdering af, om det er ansvarligt for både dig selv og banken at udstede dig et lån. Her vil de som sagt se på din økonomiske formåen ud fra din årsopgørelse, men samtidig også se nærmere på om, du er registreret i nogle af de mange skyldnerregister. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registreret, og skulle du være det, er du desværre ikke berettiget til at få flere penge via et lån. Før, at du kan optage et minilån, skal du først tilbagebetale din gæld således, du ikke længere er til at finde som en “dårlig betaler” i skyldnerregistret. Dog kan det være, at du alligevel får afslag, når du ansøger om et minilån, hvilket skal ses i lyset af, at udbyderen ikke ser det økonomisk ansvarligt for dig og din økonomi på nuværende tidspunkt. Afslaget kan derudover også være baseret på relationen mellem dit ønskede kreditbeløb og løbetiden. Vurderes det, at disse ikke er sammenhængende, kan du opleve et afslag. Dog skal det stå dig frit for om, du ønsker at ansøge igen. 

Hvordan ansøger jeg om et minilån?

Når du har i sinde at skulle ansøge om et minilån, kan du i ro og mag gøre det hjemme fra stuen. For låneprocessen foregår udelukkende over nettet. Derfor kan du med rette danne dig et overblik her på siden over de mange udbydere på markedet således, at du finder lige det lån, som passer til dig. Her vil du blive præsenteret for udbyderne, lånebeløb, løbetiden, renten samt svartiden på din ansøgning. En af fordelene ved et minilån er typisk, at svartiden er ekstrem hurtig, og du vil få svar på din ansøgning indenfor blot et minut. Du kan her sammenligne udbyderne og finde din foretrukne. Herefter vælger du blot det lån, som du ønsker, så du kan sende den formelle ansøgning. Herefter vil du typisk modtage et tilbud på dit lån, og du vil nemt kunne se tilbuddene an. Du kan også med fordel klikke på “Lånebeløb” oppe i menulinjen, og derefter vælge det lånebeløb, som responderer til et minilån. Du vil da blive guidet videre til de udbydere, som tilbyder disse. Vi anbefaler dog ikke, at du altid går efter det lån, som umiddelbart ser billigst ud. Nogle udbydere tilbyder sågar lån, som er ganske gratis, men dog inden for en vis periode. Overskrider du denne periode, som typisk strækker sig over 30 til 60 dage, vil du opleve heftige gebyrer og renter, som kan være en større hæmsko for din økonomi at skulle se sig ud af. Derfor bør du være opmærksom inden låntagningen og være klar over din økonomiske formåen. 

logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser