Sådan tjener clarafinans penge

Lån 3.000 kr.

ferratum
3,3
Lånebeløb 1.500 - 50.000
Tilbage betaling 9 - 47 måneder
Rente/år 22.51-22.51%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
icons-morebanker-se02 NY LAV RENTE
icons-morebanker-se02 Forhøjet lånebeløb - Lavere månedlige ydelser
3,3
Tilgængelighed
Kundeservice
Pris

Fordele

  • Lynhurtig udbetaling(På bare 45 minutter)
  • Hurtig svartid
  • Intet oprettelsesgebyr

Ulemper

  • Høj rente
  • Meget høj ÅOP
  • Du skal være min. 21 år for at ansøge
Om Ferratum
Ferratum blev grundlagt i 2005, og har hovedkvarter i Helsinki, Finland. I dag har Ferratum bredt sig til 23 lande, og i Danmark findes Ferratum kun i form af en online bank uden nogen fysiske filialer. Ferratum har i dag over 2 millioner glade kunder, med 4,8/5 stjerne på Trustpilot fordelt på 3.000 anmeldelser.

ST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.

Derfor kan du trygt bruge ClaraFinans.dk

På ClaraFinans arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. 

Online lån er blevet en populær størrelse. Det kan dog være svært at overskue, hvilke låneudbyder der kan tilbyde dig det bedste lån til den laveste rente. Hos Clara Finans får du overblikket over lånemarkedet, da vi har indhentet og sammenlignet lånetilbud fra forskellige låneudbydere. På den måde sparer du tid og besvær på at undersøge alverdens forskellige lån. Clara Finans gør arbejdet for dig, hvorfor du blot skal koncentrere dig om finde det lånetilbud, som passer bedst til dine behov.

Planlæg dit lån

Der er desværre mange mennesker, som går ud og optager et større lån, end de har behov for. Det er ikke positivt, da du i sidste ende kan risikere at stå med et meget dyrt lån. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvor meget du skal låne, samt hvad du vil bruge pengene på. 

Det kan være, at du er nået frem til, at du har brug for et lån på 3.000 kroner. Det er dog ikke alle låneudbydere, der kan tilbyde dig et lån på 3.000 kroner, men det skal du ikke bekymre dig om, hvis du benytter Clara Finans. Hvis du vælger et lånebeløb på 3.000 kroner, vil Clara Finans præsentere dig for en lang række udbydere, der kan tilbyde dig et lån helt ned til 3.000 kroner. Derudover vil du blive informeret om den enkelte udbyders vejledende rentesats, tilbagebetalingstid samt svartid på din ansøgning.

Når du optager et lån, er der endvidere en række ting, du bør være opmærksom på – eksempelvis dit låns løbetid.

Vælg den rigtige løbetid til dit lån

Uanset hvilket lån du ønsker at optage, bør du overveje, hvilken løbetid du skal vælge. Løbetiden på dit lån skal helst være tilpasset din økonomiske situation. Men hvad betyder “løbetid” i denne sammenhæng? 

Et låns løbetid handler om, hvor mange måneder eller år du skal bruge på at tilbagebetale dit lån. Ofte kan du vælge at optage et lån med en lang eller kort løbetid. I den forbindelse er det din økonomiske situation, som afgør, hvilken løbetid der er bedst for dig. Når du besøger en låneudbyders hjemmeside, vil du opleve, at du kan indtaste et lånebeløb og en løbetid, hvilket vil give dig et overblik over din månedlige ydelse. Her vil du se, at der er forskel på, hvorvidt du vælger et lån med en kort eller lang løbetid.

En lang løbetid er ofte den billigste løsning på månedsbasis. På længere sigt kan det dog ende med at blive den dyreste løsning. Når du vælger et lån med en lang løbetid, skal du huske, at det ikke kun er dine afdrag, du betaler over en længere periode. Det gælder ligeledes alle de renter og gebyrer, som de fleste låneudbydere typisk pålægger dit lån. I sidste ende kan det altså blive dyrere end forventet. Du bør derfor ikke vælge at gøre din tilbagebetalingstid længere end nødvendigt.

Der er ligeledes nogle ting, du bør være opmærksom på, hvis du vælger en kort løbetid. Det er altid en fordel, hvis du kan betale dit lån tilbage hurtigst muligt, da du på den måde kun skal betale for renterne i en kort periode. Normalt anbefales det, at du har en stabil månedlig indtægt, hvis du optager et lån med en kort løbetid, da du ikke må havne i en situation, hvor du ikke kan betale lånet tilbage. Det bør du være særligt opmærksom på ved større lån.

Søger du om et lån på 3.000 kroner, vil du sandsynligvis vælge en kort løbetid. I den forbindelse er det ikke sandsynligt, at du får problemer med at overholde aftalen med din låneudbyder. Din månedlige ydelse vil ofte være beskeden, når du vælger et lån på 3.000 kroner. Din månedlige ydelse kan naturligvis blive lavere, hvis du vælger et lån med en lang løbetid, men det kan som nævnt blive dyrere på længere sigt på grund af renter og gebyrer. Det er derfor vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser i forhold til dit låns løbetid.

Betal tilbage til tiden

Alle lån skal betales tilbage til den aftalte tid – uanset størrelsen på lånebeløbet. Det gælder ligeledes et lån på 3.000 kroner. Når du optager et lån på 3.000 kroner, bør du ikke komme i karambolage med din udbyder i forbindelse med tilbagebetalingen af lånet. Alligevel bør det understreges, hvor vigtigt det er, at du får tilbagebetalt lånet til tiden. Hvis du ikke gør det, kan du risikere at blive registreret som en dårlig betaler i et skyldnerregister – typisk RKI eller Debitor Registret. Er du først registreret i et skyldnerregister, er det højst usandsynligt, at der er nogen, som vil låne dig penge i fremtiden – selv et beløb på 3.000 kroner. En låneudbyder vil nemlig ikke stole på, at du kan betale dit lån tilbage, hvis du i forvejen er i gæld hos en anden.