Sådan tjener clarafinans penge

Lån 2.000 kr.

ferratum
3,3
Lånebeløb 1.500 - 50.000
Tilbage betaling 9 - 47 måneder
Rente/år 22.51-22.51%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
icons-morebanker-se02 NY LAV RENTE
icons-morebanker-se02 Forhøjet lånebeløb - Lavere månedlige ydelser
3,3
Tilgængelighed
Kundeservice
Pris

Fordele

  • Lynhurtig udbetaling(På bare 45 minutter)
  • Hurtig svartid
  • Intet oprettelsesgebyr

Ulemper

  • Høj rente
  • Meget høj ÅOP
  • Du skal være min. 21 år for at ansøge
Om Ferratum
Ferratum blev grundlagt i 2005, og har hovedkvarter i Helsinki, Finland. I dag har Ferratum bredt sig til 23 lande, og i Danmark findes Ferratum kun i form af en online bank uden nogen fysiske filialer. Ferratum har i dag over 2 millioner glade kunder, med 4,8/5 stjerne på Trustpilot fordelt på 3.000 anmeldelser.

ST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.

Derfor kan du trygt bruge ClaraFinans.dk

På ClaraFinans arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. 

Måske står du i en situation, hvor 2.000 kroner kan hjælpe dig i en eller anden henseende. Det kan være, at du desperat står og mangler den her ene ting, som du har sparet op til længe, men som du lige mangler de sidste penge til at købe? Det er blevet muligt optage et lille lånebeløb på 2.000 kroner. Inden du vælger at låne, er der dog en række ting, du bør overveje.

Har du behov for at låne penge?

Først og fremmest bør du overveje, hvorfor du overhovedet har behov for at låne penge? I den forbindelse skal du afgøre, hvorvidt du har brug for pengene nu og her – eller om du kan vente på, at din næste månedsløn tikker ind? Det kan sagtens være, at det er nødvendigt for dig at optage et lån på 2.000 kroner. Vi anbefaler dog alligevel, at du tænker hele situationen til ende, inden du låner pengene. Det er vigtigt, at du ikke tager for givet, at der er tale om et lån, selvom 2.000 kroner er et relativt lille beløb. De 2.000 kroner skal i sidste ende betales tilbage, ligesom alle andre lånebeløb, således at du ikke havner i en træls gældssituation, hvor du kan risikere at blive registreret i et skyldnerregister – eksempelvis RKI. 

Det kan være, at du er afklaret med hele situationen, hvorfor du beslutter, at et lån er nødvendigt. I den forbindelse er du måske begyndt at overveje, hvordan du ønsker at låne pengene. 

Hvem skal du låne penge af?

En anden ting, du bør overveje, er, hvem du skal låne pengene af? Skal du en tur i den fysiske bank, eller overvejer du et online lån? Sidstnævnte oplever en stigende popularitet, da det er mindre tidskrævende, og du skal ikke redegøre for, hvorfor du har brug for at låne – hvilket du normalt skal i en fysisk bank. Online lån bliver mere og mere populære, hvilket også betyder, at der hele tiden kommer nye online låneudbydere på markedet. I den forbindelse kan det være en udfordring at finde hoved og hale i, hvilken udbyder der kan tilbyde dig det mest attraktive lånetilbud. Det er her Clara Finans kommer ind i billedet. Hos Clara Finans indhenter og sammenligner vi en lang række lånetilbud fra konkurrencedygtige låneudbyder, der alle ønsker at få din opmærksomhed. Ved at bruge vores sammenligningsside får du hurtigt overblikket over, hvilke lånebeløb og dertilhørende renter låneudbyderne kan tilbyde dig. På den måde kan du hurtigt og nemt finde ud af, hvilken type lån, der passer bedst til din økonomiske situation. Bruger du Clara Finans, er du blot få klik fra at få fingrene i 2.000 kroner.

Hvad skal pengene gå til?

2.000 kroner er et forholdsvis lille lån, men du kan komme ud for situationer, hvor du ikke mangler mere til at få regnskabet til at gå op. Det kan eksempelvis være, at du står og mangler 2.000 kroner til at betale det sidste af din ferie. Er du studerende på en videregående uddannelse, kan det endvidere være, at du mangler de sidste penge til at købe nye bøger til det næste semester? 2.000 kroner kan også være nødvendige, hvis du bliver ramt af en uforudset udgift. Det kan være, at din mobiltelefon eller computer bryder sammen, hvorfor du er nødsaget til at købe en ny. Der findes et utal af årsager til, at du kan få brug for at låne penge. 

Det altid vil være billigere for dig, hvis du sparer 2.000 kroner op. Det er dog ikke altid, at du kan vente på, at opsparingen følger med. I den forbindelse er det positivt, at du overhovedet kan optage et så lavt lånebeløb online.

Hvordan foregår ansøgningsprocessen?

Hvis du har overvejet ovenstående og stadig er fast besluttet på, at du vil låne penge fra en online låneudbyder, er du parat til at ansøge om et lån. Første step er, at du vælger en låneudbyder og trykker på “ansøg lån”. Herfra vil Clara Finans guide dig direkte videre til den valgte låneudbyder, hvor du kan sende en fuldstændig uforpligtende ansøgning. Ansøgningsprocessen er let og overskuelig hos de fleste låneudbydere. Hvis du vil låne 2.000 kroner, kan du eksempelvis benytte dig af Paymark Finans. Tager vi udgangspunkt i Paymark Finans, kan du starte med at vælge det ønskede lånebeløb samt lånets løbetid. På den måde får du et overblik over din månedlige ydelse. Derefter ønsker Paymark Finans at få nogle oplysninger om dig. Det kan eksempelvis omhandle information vedrørende din bopæl og civilstand, din årsindtægt før skat samt oplysninger om din bankkonto. Når du har udfyldt felterne med de påkrævede oplysninger, er du klar til at sende din ansøgning af sted. Kort tid efter vil du modtage et lånetilbud, som du enten kan vælge eller vrage.