Lån med lav rente - Se oversigten over lån med lav rente her.

Læs mere her
Derfor kan du trygt bruge ClaraFinans.dk

På ClaraFinans arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.Modtag de bedste lånetilbud helt gratis

Clarafinans.dk kan finde et bredt udvalg af produkter og ydelser inden for forbrugslån. Dette gøres ved at sammenligne lånene, så et udvalg af forbrugslån kan udvælges. Hvis din økonomiske situation er lidt ustabil, kan det være en stor hjælp at låne penge, så det månedlige rådighedsbeløb øges - det er dog sjældent en gratis fornøjelse. Det er derfor vigtigt at orientere sig i de forskellige lånemuligheder, inden du ansøger om lån. Her på siden får du en introduktion til de forskellige lånemuligheder og lånetyper, så du kan modtage lånetilbud og finde det bedste og billigste lån - helt gratis. Læs mere nedenfor.

Lån penge online

En stor fordel ved at låne penge online, er at det er nemmere og hurtigere end at tegne sig et lån i banken. Ved at låne penge online, slipper du nemlig for møder med din bankrådgiver samt de kedsommelige ansøgningsprocesser, der kan tage lang tid at få igennem. Ved at låne penge online, kan du lån penge hurtigt og ligeledes få udbetalt pengene hurtigere, end hvis du lånte pengene nede i banken. Ved at tegne sig et online lån, kan du selv styre hvad pengene skal bruges på - der er altså forventning til hvad pengene skal bruges på fra låneudbyderne, hvilket betyder at du kan bruge pengene på alt fra nyt inventar til rent forbrug. Der findes forskellige typer af online lån du kan optage, og det er derfor essentielt at du er klar over hvor mange penge, du har brug for at låne, og til hvilket formål - altså hvorvidt lånet skal være et kviklån, som er et midlertidigt lån, eller et forbrugslån, som er et længerevarende lån. På den måde kan et online lån være en fordel hvis, du i en periode har en mindre indtjening end tidligere, eller hvis du ønsker penge til at erhverve forbrugsgoder du har et umiddelbart behov for, eller hvor besparelserne vil kunne overstige udgifterne til lånet. Eller hvis du står i en situation og har et akut behov for penge til at udbedre skader inden forværrelse. Ved at ansøge om et lån hos Clara Finans stiller låneudbyderen ingen spørgsmål til, hvad pengene skal bruges på. Det er derfor helt op til dig hvad pengene skal bruges på - og de kan bruges på lige hvad du har lyst til - du tilbydes altså økonomisk frihed ved at optage et lån herigennem, og finder ikke den samme økonomiske frihed ved at optage et lån i banken, hvor formålet med lånet skal forklares, argumenteres for og godkendes før udbetaling. 


Det er dog vigtigt at huske på, at ved optagelse af et online lån er renten højere end ved et traditionelt lån. Dette betyder at du som låntager skal betale et forholdsvist stort beløb for at få de fordele der følger med at optage et online lån. Derfor skal du være opmærksom på at optage et lån, som du betaler tilbage i rette tid og kun indgår i en aftale, som du kan overholde. Du skal derfor tænke over lånets årlige omkostninger i procent (ÅOP), etableringsomkostninger, debitorrente og den månedlige ydelse. Jo hurtigere du får betalt lånet af, jo lavere vil ÅOPen være.

Et bredt udvalg af lånetyper

Der findes et bredt udvalg af lånetyper, som du kan optage online hurtigt og nemt. At finde billige lån, kan være svært, da det kan være besværligt at vide hvor du skal starte og hvem du kan stole på. Tjeklån er en sammenligningssite, der hjælper til med at finde det bedste lån online, der passer bedst til dit behov. Deres resultater inkluderer de mest konkurrencedygtige låneudbydere, som tilbyder billige lån til fordelagtige vilkår. Der findes flere typer af billige lån til en lav rente, lige såvel som der findes rentefrie lån, hvor du altså ikke skal betale renter, når lånet er optaget.  

Et rentefrit lån adskiller sig, som navnet antyder, ved ikke at have en rente tilknyttet - hvilket betyder, at du, ved optagelse af et eller flere rentefrie lån, ikke skal betale nogen rente til långiver, hvilket giver et billigere lån for dig som låntager. Det kan dog være svært at vurdere hvornår et rentefrit lån er en god idé, og måske også undrer nogen hvorfor en låneudbyder skulle være interesseret i at låne pengene ud, uden at kræve en rente retur. Der findes mange, der er på udkig efter rentefrie lån, da de kan virke som gode og billigere løsninger. Rentefrie lån er dog sværere at optage, og der er ligeledes en del faktorer du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at optage et rentefrit lån. De fleste låneudbydere skilter med, at kunder kan optage et rentefrit lån - det er dog vigtigt at du er bevidst om, at med rentefrie lån følger der ofte nogle andre omkostninger med. Du er med garanti stødt på mange forskellige låneudbydere, som annoncerer at du kan låne op til 5000 kroner rentefrit, ligeledes som du kan finde udbydere der tilbyder lån rentefrit i 12 måneder eller blot 60 dage. De fleste tror, at rentefrie lån er helt og aldeles gratis, og at det betyder, at du kun skal betale det lånte beløb tilbage. Selvom et lån er rentefrit, er det ikke nødvendigvis en garanti for, at det er helt gratis, og det er her, du skal være opmærksom, inden du skriver under på en låneaftale. Det er vigtigt, at du, inden du optager et lån, gør op med dig selv, hvad du egentlig har behov for – både beløbsmæssigt og i forhold til løbetid. Alternativt ender du med et lån, der ikke skræddersyet til lige netop din situation, hvilket ikke er hensigtsmæssigt.

Lånekrav 

Der findes nogle krav som du, ifølge den danske lovgivning, skal kunne efterkomme for at have lov til at låne penge. Dette er blandt andet for at sikre at der ikke lånes penge til nogle, som ikke vil have mulighed for at betale pengene tilbage, og som derfor kan ende i en ubehagelig økonomisk situation, og det samme gør sig gældende for den låneudbyder, som ikke vil kunne få sine penge tilbagebetalt. Det første krav for at kunne låne penge er, at du skal være fyldt atten år, da det er myndighedsalderen i Danmark. Som attenårig må du derfor handle på egne vegne uden forældre eller værge godkendelse. Derudover må du ikke være registreret i rki. RKI er forkortelsen for Ribers Kredit Information og dækker over en liste over af danskere, der registrerede som dårlige betalere. Her kan du risikere at havne, hvis du ikke har fået betalt dine regninger eller lån tilbage. Er du allerede registreret i RKI kan det blive meget svært at få tilladelse til at låne penge, da de fleste låneudbydere er opmærksomme på, at du før har været dårlig til at betale sine regninger. Dog er det ikke helt umuligt at låne penge, selvom du er registreret i RKI. Der er nogle låneudbydere, som gerne vil låne penge til borgere, der er registreret i RKI - såfremt at du kan stille en lønansvarlige, som kan garantere, at han eller hun vil kunne hjælpe med betalingen, hvis ikke du selv er i stand til at få lånet tilbagebetalt - som en form for kautionering. Dermed er der således nogle låneudbydere, som gerne vil låne penge til en, selvom du er indskrevet i RKI. For at kunne låne penge i Danmark er der også et andet krav, som du skal kunne opfylde. I Danmark skal du kunne bekræfte din identitet med dit Nemid. Dette betyder, at du skal underskrive dit lån via dit Nemid, da låneudbyderne er nødt til at vide, hvem det er de låner pengene ud til, således at der ikke bliver snydt med pengene og de dermed altid er klar over, hvortil pengene er gået og hvem har de lånt penge til. Det sidste krav fungerer som et godt skridt hen imod at kunne komme til at låne penge. Dette krav lyder på at have en god og sund økonomi, hvilket indebærer, at du er en god betaler, og at du har nogle penge sparet op, således at låneudbyder ved, at du har penge til at kunne betale. Dette kan eksempelvis indebære, at du har et arbejde med fast indtjening. 

Fritidsarbejde frem for lån som attenårig

I forbindelse med det første krav om at skulle være fyldt atten år, og dermed være myndig, kan det ligeledes være meget godt at huske på, at der findes andre måder at få penge til rådighed på. Det kan i de fleste tilfælde være en fornuftig idé for unge, at få et fritidsarbejde i stedet for at låne penge. Dette skyldes, at det ikke er gratis at låne penge, og derfor kan det være en god idé at vente med at låne penge indtil man er blevet ældre, så tingene ikke løber løbsk for en. Dog betyder dette ikke, at man ikke skal låne penge, men det er vigtigt at overveje det, at låne penge, rigtig godt inden du tager beslutningen. Et godt råd er at snakke med nogle voksne mennesker, som man har omkring sig, der har erfaring inden for området og ved hvilket ansvar det indebærer, at låne penge. På den måde kan I ligeledes snakke om, hvilke andre muligheder du har, eller hvorledes at dette lån vil kunne vente til, at du er blevet lidt ældre, og måske har mere styr på din økonomisk situation, så du dermed også vil være en bedre låner for låneudbyderne og ikke starter dit voksenliv ud med en stor ubetalt gæld, der kan virke helt uoverkommelig at få tilbagebetalt. 


Det er en rigtig god idé at være godt klædt på, når du skal låne penge, så du ved, hvad det er du går med til, og så du er klar over lige præcis, hvor mange penge du låner, og hvor meget du ender med at skulle tilbagebetale. Denne information kan du blive klogere på hos Clara Finans, der ønsker at gøre lånemarkedet så gennemskueligt for danskerne som muligt. 

logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser