Lån 20.000 kr.

Derfor kan du trygt bruge ClaraFinans.dk

På ClaraFinans arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.Lån 20.000 kroner

Har du en drøm, som du gerne vil have finansieret? Måske drømmer du i øjeblikket om en spritny computer, en skøn storbyferie eller bare ekstra penge til rent og skært forbrug? Ligegyldigt hvad du drømmer om, kan du få drømmen opfyldt ved at tage et forbrugslån online. Et online lån har mange navne: kviklån, minilån, forbrugslån, hurtiglån, minilån og meget mere. Fælles for dem alle er, at du kan tage dem online, og at de giver dig mange fordele. Du kan læse meget mere om forbrugslån online, de mange fordele ved lån og låneprocessen generelt nedenfor. På den måde sikrer du dig, at du har alt den information du skal bruge, for at træffe den rette beslutning, når du skal tage et lån.

Hvem låner penge i Danmark?  

Ifølge en undersøgelse for Megafon i 2015 havde 25% af over 2000 adspurgte danskere prøvet at tage et forbrugslån enten én eller flere gange. 13 % havde taget et forbrugslån flere gange. De fleste mennesker lånte mellem 1000 og 29.999 kroner. Hele 28% af de adspurgte svarede, at de lånte mellem 10.000 kroner og 29.999 kroner, ved deres seneste forbrugslån. Det er altså disse beløb, som flest danskere foretrækker at låne. De adspurgte blev også spurgt om, hvad deres seneste forbrugslån blev brugt til. Her svarede 16 % at lånet blev brugt til møbler mens hele 24 % sagde “andet”. Her var svarede blandt andet “briller”, “bil”, indskud til lejlighed” og “nyt køkken”.


Som du kan se ud fra Megafon-målingen, er det at låne noget som mange danskere har prøvet. Vi danskere låner mellemstore beløb, og vi låner til meget forskelligt, primært forbrug. Hvis du står og overvejer at låne 20.000 kroner, skal du ikke holde dig tilbage. Hvor det for år tilbage var en smule kontroversielt at låne penge på nettet, er det nu helt normalt. Udbud og efterspørgsel har fulgtes ad ved online lån. I takt med at flere og flere danskere har fået øjnene op for forbrugslånene, er der kommet flere udbydere på markedet. De kæmper alle for at give dig det billigste lån med den laveste månedlig ydelse. Det betyder, at du nemt kan få et låne 20.000 kroner til en god lav rente.


Lån med Clara Finans

Er du i tvivl om hvilket lån, der passer til dig? Har du kigget dig omkring på nettet, og er du endnu mere forvirret end da du startede? Det er helt forståeligt. At finde det perfekte lån, kan nogle gange føles som at finde rundt i en jungle. Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Hos Clara Finans hjælper vi dig med at finde det bedste lånetilbud. Du kan få det leveret direkte i din indbakke eller sms. På den måde behøver du ikke længere lede i timevis på nettet for at finde det billigste lån med den laveste ydelse. At låne 20.000 kroner har aldrig været nemmere end nu. Der findes utallige udbydere og det gør, at du kan få et lån til en lav rente allerede i dag.


Vi har her på ClaraFinans lavet en nem og overskuelig oversigt over forskellige lån. Det gør det lettere for dig, at sammenligne de forskellige tilbud. Hvad med et lån fra Modus Finans? Her kan du låne mellem 10.000 og 50.000 kroner, du kan vælge en tilbagebetaling mellem 12 og 72 måneder og du får en rente mellem 9,9 - 26,08 %. Du får hurtigt svar (ofte indenfor én time) og pengene samme dag. Som noget helt specielt kan du få et lån med to afdragningsfrie måneder per år. Det betyder, at din månedlige ydelse vil være i bund i disse måneder. Er du en smule i tvivl om, hvilken udbyder du skal vælge? Så kan du med fordel vælge at sende en uforpligtende ansøgning til LendMe. LendMe sender din ansøgning til flere banker. Det betyder, at bankerne konkurrerer om dig som kunde, og du får derfor flere lånetilbud, som du frit kan vælge imellem. Hvis du ikke finder et lån, som er noget for dig, takker du bare nej tak til tilbuddene.

De bedste fordele ved online lån

Der findes utallige fordele ved et onlinelån. Fordele som du ikke kan få andre steder, for eksempel i en fysisk bank. En af fordelene ved et forbrugslån online er, at du kan låne penge i dag med en lynhurtig udbetaling. Langt de fleste udbydere giver dig hurtigt svar på din ansøgning, og udbetaler typisk lånet indenfor én hverdag. Hvis du går i en fysisk bank, kan du ske at skulle vente op til to uger på at få udbetalt pengene på din konto. Du vil også skulle indsende dine budgetter, lønsedler og årsopgørelse. Herefter vil banken lave en kreditvurdering af dig. Hvis du låner penge online slipper du for den lange ventetid. Du kan ofte bare underskrive en låneansøgning med dit NemID og dermed få dit lån indenfor kort tid. Når du vil låne 20.000 kroner online behøver du ikke eje noget af værdi. Du behøver nemlig ikke stille noget i sikkerhed, når du låner online. Hvis du låner i banken, vil denne ofte kræve en sikkerhedsstillelse for eksempel i din bil eller din båd. På den måde er banken sikker på, at den kan modtage dine værdier såfremt du ikke er i stand til at betale dit lån. Med et onlinelån låner du trygt uden at sætte dine værdier på spil.


En anden stor fordel ved kviklån på nettet er, at du kan du låne til en lav rente. Du kan finde nogle af markedets billigste lån på nettet. Lån der i månedlig ydelse endda kan konkurrere med de fysiske bankers. Det er grundet den positive udvikling, der er sket i de seneste par år indenfor online lån. Som beskrevet er konkurrencen steget, og det har presset renten i bund. Hvis du gerne vil finde markedets billigste lån, skal du gøre op med dig selv, hvilken type rente du ønsker. Der findes to typer, nemlig variabel rente og fast rente. En variabel rente vil følge markedsrentens udvikling. Det betyder, at din rente kan stige og falde i løbet af hele lånets løbetid. En fast rente derimod er fast. Den rente som du bliver oplyst er den rente som lånet har i hele løbetiden. Hvilken rente du skal vælge, kommer helt an på din økonomi og dit temperament.

Ulemper ved et online lån

At der er mange fordele ved et online lån, er der ingen tvivl om. Men hvad så med ulemperne? Ligesom med så mange andre ting i livet har forbrugslån sine ulemper. Det kan ved første øjekast virke som den optimale løsning at tage et lån på 20.000 kroner - og det kan det også være. Der er bare et par ting du skal overveje og gøre op med dig selv. For selvom du får ekstra luft i økonomien for en stund, har du kun pengene på lånt tid. De skal betales tilbage i et større beløb, end det du lånte dem til. Der lægges jo som bekendt renter på. At man har mulighed for at låne mindre beløb til en lav rente, samtidig med at løbetiden ofte er lav gør, at mange tager lån som de egentlig ikke har behov for. Man kan let blive fristet, og ender derfor op med en større gæld end man kan overskue. Du kan med fordel lægge et personligt budget, så du kan se hvor mange penge du har tilbage, efter at dine faste udgifter er blevet betalt. Det beløb er dit rådighedsbeløb, og det giver dig en god indikator på, hvor meget du reelt har råd til at låne. Hvis du ikke overholder fristen, kan det komme til at have alvorlige konsekvenser for dig. Du kan for eksempel blive registreret i RKI. Mener du, at du har styr på din økonomi og tror du, at du kan betale pengene tilbage til fristen? Så er der ikke noget i vejen for, at du kan låne 20.000 kroner online.

Læg et personligt budget

Er du interesseret i at få et lån online og vil du gerne sikre dig, at din økonomi kan holde til et forbrugslån? Så skal du lægge et personligt budget. Det kan virke uoverskueligt, hvis du ikke har prøvet det før, men det behøver slet ikke at være besværligt. Når det kommer til dit personlige budget, er du den eneste der kan lægge det. Et budget handler nemlig om at se indad og være realistisk i forhold til de midler du har til rådighed. Du kan med fordel starte med at få styr på alle dine indtægter. På den måde ved du, hvad du får ind på kontoen hver måned. Herefter kan du danne dig et overblik over dine udgifter og så trække disse fra dine indtægter. Når du har gjort dette har du et realistisk billede af dit månedlige rådighedsbeløb. På den måde kan du hurtigt finde ud af, om du har råd til at få et lån. Et budget handler i bund og grund om at være realistisk. Måske finder du ud af, at du havde mindre til rådighed hver måned end du troede. Måske har du mere. Et budget er du godt på vej til at indfri drømmen om at låne 20.000 kroner.

Hvem kan tage et lån?

Når du ønsker at tage det billigste lån med lav rente på nettet, er der forskellige krav du skal opfylde. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvad de lægger mest vægt på. Nogen går meget op i alderen på ansøgeren, mens andre kigger mere på ansøgerens indtægt. Der findes dog nogle overordnede kriterier som långiverne ofte efterspørger, når du gerne vil låne 20.000 kroner. Du skal være over 18 år gammel, du skal have en fast indkomst (ofte er det omkring 150.000 kroner), du skal have fast arbejde og ikke være registreret i RKI. Husk, at du hos mange udbydere sagtens kan låne selvom du for eksempel ikke har fast arbejde. Kriterier varierer meget, og det er bare med at finde det lån, som passer godt til dig og din specifikke situation.

RKI - hvad nu?   

Hvis står for Ribers Kredit Information. Det er en register, som indeholder de danskere, som er registreret som dårlige betalere. Du kan risikere at blive registreret i RKI, hvis du ikke betaler dine regninger til tiden og dermed skylder penge væk. Du kan blive registreret i RKI hvis du er fyldt 18 år. Er du blevet registreret i RKI, og vil du gerne ud igen? Hvis du betaler din gæld ud, kan du komme ud af RKI. Hvis du ikke kan betale din gæld ud nu, kan du i stedet lave realistiske aftaler med dine kreditorer. Hvis du ikke synes det haster med at komme ud af RKI kan du vente. Du kan kun være registreret i RKI i højest fem år.

logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser