Kreditlån - Se de bedste og billigste kreditlån her

Læs mere her
Derfor kan du trygt bruge ClaraFinans.dk

På ClaraFinans arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.Hvis du ønsker at optage et lån, er det godt at være klar over, hvilke lån der er tilrådighed på lånemarkedet. Der findes nemlig mange forskellige typer af lån, som alle kan noget forskelligt, og som på hver sin måde fungerer. På denne side kan du finde information om den type lån, der kaldes et kreditlån. 

Hvad er et kreditlån? 

Et kreditlån er et lån, hvor du har mulighed for at låne større beløb over længere løbetid. Det vil sige, at du har mulighed for at oprette et lån, som løber over længere tid, men hvor du samtidig kan få en fast og lavere rente, som på den måde gør lånet mere sikkert og samtidig sikrer dig, at lånet ikke bliver for dyrt. Et kreditlån har ikke nogen fast tilbagebetalings grænse, og kan derfor også betales tilbage i rater, når man har flere penge til at betale lånet tilbage. Derfor kan denne type lån være god, når man har brug for ekstra penge i sin hverdag, da et kreditlån udbetales hver måned og ikke på en gang. Det vil sige, at du kan vælge at få 10.000 kroner udbetalt hver måned, og denne aftale skal således genforhandles hvert femte år. Dog kan man sagtens stoppe lånet før dette. På denne måde får man pengene til rådighed hver måned, og stopper derefter kreditlånet, når man ikke længere har brug for at låne penge. Samtidig kan man hver måned betale de penge tilbage, som man har lånt, med de beløb som man har mulighed for. Det gør det muligt at betale 4000 kroner en måned, og 1000 kroner en anden måned, alt efter hvordan ens budget ser ud. Dette kan derfor være et meget smart lån, hvis man har svingende indkomst, og dermed kan betale mere i nogle måneder end andre. Dette skyldes, at man kan afdrage på lånet i forskellige rater. 

Forskel fra andre lån 

Med mange andre typer lån kan man vælge en løbetid på helt ned til 30 dage, hvilket er meget kort tid for et lån. Det vil sige, at lånet skal være tilbagebetalt inden for disse 30 dage. Ofte vil man ikke vælge kreditlån til denne type lån, da kreditlån er gode at have over længere tid. Dog er der nogle kreditlån som er mulige at få, hvor løbetiden er helt ned til 12 måneder. Dette kan være anvendeligt i situationer, hvor man ved, at man har et år, hvor ens arbejde er usikkert, og hvor man derfor har behov for ekstra kapital. Det kan derfor være en fordel at få et kreditlån, hvis man kan genkende sig selv i denne type af situation. Med et online kreditlån er det muligt at oprette lånet over e mail. Det vil sige, at den korrespondance man har med låneudbyderen foregår online. Derfor er denne type lån ofte hurtigere og mere simpel end andre typer lån, som kan ende med at trække ud. Det er dermed både nemt og hurtigt at oprette et kreditlån.  

Vigtigt at vide før du låner 

Der er som med alle andre typer lån, nogle ting der kan være meget nyttige at være klar over, før man vælger at låne penge. Eksempelvis kan der ved nogle kreditlån være et krav om, at man som låner skal kunne stille sikkerhed for det lån man optager. Det at stille sikkerhed for et lån betyder, at man har mulighed for at forsikre låneudbyderen om, at man kan betale pengene tilbage. Dette kan eksempelvis gøres ved at have en bil, en bolig eller nogle værdifulde ejendele, som kan stilles som sikkerhed for det lån man tager, således at udbyderen ved, at de kan få pengene tilbage på den ene eller den anden måde. 


Ved online kreditlån gælder dog samtidig også de samme krav, som der gør for de fleste andre lånetyper i Danmark. Et krav er, at du skal have dit Nemid klar, til at kunne skrive under på lånet, således at du kan bekræfte din identitet. Dette betyder, at du har dansk cpr-nummer, således at udbyderen altid kan finde frem til, hvem du er. Derudover lyder de klassiske krav for at kunne låne penge på, at man skal være fyldt 18 år, og at man ikke må være indskrevet i RKI som dårlig betaler. 


Hvis du ønsker at vide mere om de forskellige lånetyper der er på markedet, så læs mere her på Clara Finans, hvor der er en oversigt over alle de forskellige lånetyper, som du kan få fingrene i. Og ønsker du at danne dig et overblik over dine forskellige lånemuligheder, så kan du benytte dig af sammenlignings tjenesten her på siden, som gør det muligt for dig at sammenligne forskellige lån og lånetyper, så du kan danne dig det helt store overblik over dine muligheder. På denne måde sikrer du dig, at du er så godt klædt på som overhovedet muligt til at kunne gå ud og optage et lån. 

logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser