Clara Finans

Billige lån

Læs mere her


VEJEN TIL ET BILLIGT LÅN STARTER HER

At finde billige lån på egen hånd kan være svært at gribe an. Hvor starter man og hvem kan man stole på? TjekLån er et uafhængig sammenligningssite, der hjælper dig med at finde det bedste lån online til dit behov. Vores resultater inkluderer de mest konkurrencedygtige låneudbydere, som tilbyder billige lån til fordelagtige vilkår. I søgefunktionen til venstre kan du indsnævre resultaterne i oversigten, så du kun ser de lån, der passer lige nøjagtigt til dit økonomiske behov og alder. Der er flere typer billige lån online til den laveste rente, også rentefrit lån, derfor bør du også klikke rundt på siden og undersøge priserne på de andre typer lån. Har du brug for et mere kortsigtet lån, kan duog traditionelle banker kan tilbyde, så er der nogle markante forskelle, som er gode at være opmærksomme på. Ønsker du et lån på et samlet beløb fra en traditionel bank, må du først lave en aftale med en bankansat. Til mødet med banken vil du blive udspurgt om formålet med dit lån, banken vil lave et udførligt kredittjek af dig. Er bankens indstilling fortsat positiv, så vil de udfærdige de nødvendige lånedokumenter om din økonomiske situation , hvilket kan tage nogle dage. Når papirarbejdet er færdigt, så kan du vende tilbage til banken og underskrive, hvorefter pengene vil blive overført til din konto. Med lån online er processen mindre kompliceret. Du ansøger om et lån online, udbyderen foretager et automatiseret kredittjek, og du vil efterfølgende modtage et lånetilbud ofte indenfor få minutter. Grundet nyere lovændringer fra årsskiftet, så er der en venteperiode på 48 timer, før du kan acceptere det returnerede lånetilbud. I denne venteperiode er det forbudt for låneudbyderen at kontakte dig for at følge op på lånetilbuddet. Ønsker du fortsat at gennemføre lånet efter de 48 timer har passeret, så skal du selv henvende dig til låneudbyder, som herefter vil udbetale pengene. Disse nye regler gælder kun de kortfristede lån og sker med henblik på forbrugerbeskyttelse, da man ikke ønsker, at online lån skal benyttes til at finansiere impulskøb.

HVAD KAN MAN LÅNE PENGE TIL?

Du kan låne penge til alt det, du har lyst til. Det er nemlig ikke særlig tit, at de online låneudbydere blander sig i, hvad du bruger de lånte penge til. Så om du vil låne til en ny cykel, reperation af computer, ny eller brugt bil, bryllup, et smykke eller måske en tur sydpå, er faktisk helt op til dig selv.

ÅRSAGER TIL AT FINDE DIT LÅN ONLINE

Ser man forskellene mellem låneprocessen online i forhold til låneprocessen i en traditionel bank, så er det nemt at forstå, hvorfor online lån vinder stærkt frem i disse år. Med et lån online sikres du en hurtig svartid, hurtig udbetaling og alt sammen uden at skulle stille sikkerhed eller blive forhørt om formålet med dit lån. Derfor er et lån online især en god løsning, hvis der opstår en pludselig og uforudset udgift, som du har akut behov for at udbedre. Det kunne være at du får en tandskade, der kræver omgående behandling, eller bilen går i stykker, og du har brug for et lån til at hjælpe med mekaniker regningen

logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser