Se alle de bedste lån på markedet her

Læs mere her
Derfor kan du trygt bruge ClaraFinans.dk

På ClaraFinans arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.Hvis du leder efter det bedste lån, er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos Clara Finans afsøger vi nemlig markedet for de bedste lån, lånetyper og låneudbydere, så du slipper for selv at gøre det. Dermed kan du læne dig tilbage og blot bruge vores platform til at finde det billigste lån, der passer til dig og dine personlige behov. Så slipper du også for at bruge lang tid på unødigt research arbejde og en kedelig tur i banken for at holde møde med din bankrådgiver.

Vi har nemlig samlet alle de bedste lån online på ét sted, så du nemt og hurtigt kan få det bedste overblik over lån på det danske marked. Vi bestræber os på at vise dig som forbruger et bredt og dybt udvalg af låneprodukter. Dog har vi valgt kun at håndplukke og udvælge de lånetyper og låneudbydere, som vi mener er de absolut bedste på markedet. Dermed får du som forbruger et overblik over de bedste muligheder, der er på lånemarkedet, så du ikke selv behøver at sortere de dårlige valgmuligheder fra.

Hvilket lån er det bedste lån?

Det kan være meget forskelligt fra person til person hvad det bedste lån er, fordi forskellige personer kan have forskellige behov og forskellige økonomiske situationer. For eksempel kan det bedste lån for dig være et lån, som du betaler tilbage inden for et par måneder, mens det bedste lån for din nabo eller din bedste ven kan være et lån, som er mere fleksibelt, hvor der for eksempel er mulighed for afdragsfrie perioder.


Nogen vil helt sikkert argumentere for, at det bedste lån også er det billigste lån. Det kan der også være noget om, for hvem vil ikke gerne finde det bedste og billigste lån på én gang. I dette tilfælde kan det bedste lån sandsynligvis være det lån med de lave renter og gebyrer samt et lavt ÅOP - som betyder Årlige Omkostninger i Procent. Alternativt kan man også sige, at det bedste lån er det lån med den korteste løbetid og dermed den korteste tilbagebetalingsperiode. For eksempel et lån, hvor man er ude af gælden efter 12 måneder. Ved at finde et lån med kort løbetid sikrer man sig nemlig, at man slipper for at betale renters renter på lånet, hvilket for nogen også er en fordel og derfor vil kategoriseres som det bedste lån.

Hvordan finder jeg det bedste lån 2020?

Når du går i gang med jagten på det bedste lån til dig, er der en række spørgsmål du først bør stille dig selv. Du bør eksempelvis overveje, hvad det er for en type lån, du leder efter. For eksempel om du leder efter et lån til et bestemt formål, for eksempel et billån eller lån til hus. Der findes nemlig specifikke lån der specialiserer sig i for eksempel lån til bil eller lån til køb af hus. Du bør desuden overveje din økonomiske situation før du optager et lån. Tænk blandt andet over, om du har råd til at betale de månedlige ydelser, eller om du i stedet bør fokusere på at betale af på den gæld, du eventuelt har i forvejen.


Når du har tænkt over alle de relevante faktorer for lånet, kan du gå i gang med at lede efter det bedste lån - og du kan rent faktisk med fordel starte lige her hos Clara Finans. Vi har nemlig samlet alle de bedste udbydere af lån på forhånd, så du ikke selv behøver at sortere i alle de lån du finder. Her hos os kan du sammenligne de forskellige låneudbydere på baggrund af kriterier såsom løbetid, lånebeløb, rente og svartid. På den måde kan du hurtigt og nemt sammenligne de bedste lån 2020.

Billige lån uden sikkerhed

Hvis du vælger at tage et klassisk banklån vil det typisk forholde sig sådan, at du skal stille sikkerhed for dit lån. Det vil sige, at du skal sætte noget i pant som sikkerhed for, at du kan betale lånet tilbage. Det vil typisk være hus eller bil, man stiller i sikkerhed for et banklån. Men ved at låne penge online kan du rent faktisk slippe for at stille sikkerhed for dit lån, og dermed går låneprocessen også meget hurtigere og er meget mere ubesværet. Hvis du stiller sikkerhed risikerer du at miste eksempelvis dit hus eller din bil, hvis du får svært ved at afdrage på dit lån - men sådan forholder det sig ikke med de bedste lån uden sikkerhed.


Når du optager et lån på nettet skal du ikke stille sikkerhed, men du skal derimod med stor sandsynlighed betale en højere rente på lånet, fordi det er den “sikkerhed”, låneudbyderen har for at du betaler lånet tilbage. Med andre ord er renten det beløb, man betaler for at have långivers penge til rådighed. Ved at tage et lån uden sikkerhed slipper du altså for at risikere mere end det beløb, du betaler i rente.

Hvem har mulighed for at optage det bedste lån?

Når du har fundet det bedste lån på markedet, bør du altid se efter, om du overholder de krav, der er til låntager. Der findes både individuelle krav hos de respektive låneudbydere, men der findes også nogle få, generelle krav til dig, der ønsker at optage et lån.

Du skal være mindst 18 år gammel før du kan optage et lån i Danmark. Dette krav eksisterer fordi man skal være fyldt 18 for at have råderetten over sin egen private økonomi, men også fordi man skal være 18 år gammel for at kunne indgå i en juridisk aftale, som en låneaftale jo er.

Du skal have dansk folkeregisteradresse, dansk bankkonto og et gyldigt Nem ID. Det er et krav, at du har dansk adresse og bankkonto for at du overhovedet kan få et NemID. Du skal bruge dit NemID til at underskrive låneansøgning og -aftale samt din NemKonto til at få udbetalt de penge du låner.

Du må ikke være registreret i RKI - eller et af de andre skyldnerregistre såsom Debitor Registret. Det er nemlig de færreste låneudbydere, der tilbyder lån til personer, som i forvejen har misligholdt gæld og tydeligvis ikke har været i stand til at afdrage på den eksisterende  gæld.

Gode råd til dig, der vil optage det bedste lån

Herunder kan du læs mere om nogle af Claras bedste råd til dig, der ønsker at optage det bedst mulige lån:

Sammenlign altid dine muligheder inden du ansøger om et lån. Man ved aldrig, om man kan finde et billigere lån, et lån med en bedre rente, en lavere ÅOP, kortere løbetid eller bedre kundefordele såsom en gratis måned eller en afdragsfri periode.

Sørg for, at du overholder kravene til låntager. Det vil være spild af tid og arbejde at ansøge om et lån, som du alligevel ikke kan modtage. Hold eksempelvis øje med alderskravet, da mange låneudbydere har et højere alderskrav end 18 år.

Optag ikke flere lån end du har råd til. Hvis du har svært ved at betale den månedlige ydelse på de lån, du har i forvejen, bør du ikke optage flere lån. I stedet bør du fokusere på at betale af på din eksisterende gæld, så du kan komme ovenpå igen og få styr på din økonomi.

logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser