Clara Finans

Lånetilbud

Læs mere her


HVAD KOSTER DET AT LÅNE PENGE?

Det bliver billigere og billigere at låne penge online, fordi det er kundernes marked. Der er mange udbydere, der kæmper om "de samme" kunder, og derfor forsøger de at gøre det så billigt og attraktivt som muligt for forbrugerne at låne. Det vil sige, at du faktisk hos nogle udbydere kan låne penge gratis i en måned eller lignede. Det betyder, at du kan få et lån uden at betale renter den første måned. Det er da et billigt lån, ikk'?

HVAD SKAL DU KIGGE EFTER?

Når du søger et lån online, vil de helt præcise rentesatser for dit næste lån først blive endeligt fastsat, når du har et personligt udarbejdet tilbud fra udbyderen. Det er derfor vores anbefaling, at du søger lån hos mindst tre udbydere, da du efterfølgende vil modtage skræddersyede lånetilbud, hvorimellem du kan vælge det bedste til dit behov. Du er naturligvis i din fulde ret til at afvise tilbuddet, så længe du ikke har tilbagesendt et underskrevet eksemplar af låneaftalen. Når du skal undersøge omkostningerne forbundet med et lån, er det vigtigt at kigge på det som står med småt. Her er støder man på flere kryptiske begreber, du bør dog fokusere på det centrale begreb ÅOP, som står for Årlige Omkostninger i Procent. Det er et samlet udtryk for, hvor meget lånet koster dig at have - inklusiv diverse udgifter - udtrykt i procent per år af lånebeløbet. ÅOP indeholder bl.a. renter, renters rente, administrationsomkostninger og en lang række ellers uigennemskuelige engangsomkostninger såsom:

ÅOP er altså et begreb, der i ét enkelt tal gør vidt forskellige lån sammenlignelige. Uden et centralt samlende begreb som ÅOP, så ville det være umuligt at sammenholde de forskellige lån, da de ville opkræve forskellige administrationsomkostninger. Beregningsmetoden bag ÅOP betyder at jo kortere løbetid et lån har, jo højere vil ÅOP’en være. Dette skyldes at stiftelsesomkostningerne vejer tungere. Omvendt vil et længerevarende lån have en lavere ÅOP. Traditionelle banklån kan være svære at blive godkendt til. Du bliver bedt om at stille sikkerhed, og de vil godkende formålet med lånet. Er du i stedet på udkig efter et billigt online lån, er du heldigvis bedre stillet. De billige lån til forbrugeren tilbydes af online banker som eksempelvis Santander privatlån, Ikano Bank og Ekspres Banks lån, og derfor behøver du ikke stille nogen sikkerhed, og du vil heller ikke blive udspurgt om, hvad du skal bruge pengene til. Du kan med andre ord trygt ansøge om et lån Der er dog alligevel en række krav der gør sig gældende.

Det gør sig gældende for at kunne indgå i en juridisk bindende kontrakt, at du skal være myndig. I aldersgruppen fra 18-25 år vil der desuden være et særligt begrænset udvalg af lånemuligheder, eftersom unge personer i netop denne aldersgruppe ofte har en ustabil indkomst og dermed udgør en større risiko for udlånerne. Clara Finans har taget højde for dette ved at inkorporere en unik alders-filtrering i søgeresultaterne. Du kan kun få billige online lån med NemID. Online låneaftaler benytter nemlig NemID til at bekræfte din identitet via en digital underskrift. På denne måde kan der ikke snydes med lånet herunder renten og gebyrerne, den årlig debitorrente og maks åop, og du er sikker på at ingen andre optager lån i dit navn. Har du en fast og stabil indkomst, vil låneudbyderne kigge positivt på dette. Det skyldes at udbyderne vurderer, at du har et godt økonomisk råderum og dermed bedre kan betale lånet tilbage i rette tid. Fællesøkonomi med en ægtefælle er ligeledes medvirkende til at forbedre dine lånemuligheder og vil resultere i bedre tilbud med lavere rente.

logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser