Find de billigste forbrugslån her.

Læs mere her
Derfor kan du trygt bruge ClaraFinans.dk

På ClaraFinans arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.Leder du efter et lån, hvor du helt og aldeles selv kan bestemme hvad du vil bruge de lånte penge til? Så er et forbrugslån helt sikkert en rigtig god idéfor dig, der står og mangler flere penge mellem hænderne. Med et forbrugslån får du nemlig ikke bare et lån til forbrug, men også et online lån, som går hurtigt, er super fleksibelt og nemt at ansøge og optage. Et forbrugslån er det perfekte lån for dig, der ønsker at låne penge til eksempelvis en ny telefon, en ny computer, et lån til drømmerejsen, lån til køb af bil eller et lån til bryllup. Og leder du efter det perfekte forbrugslån til dig og dine behov, er du landet det helt rigtige sted. Hos ClaraFinans får du nemlig muligheden for at sortere og sammenligne de bedste forbrugslån på markedet lige nu, samtidigt med, at du hurtigt kan skrive dig op til Claras spændende og interessante nyhedsbrev, hvormed du kan blive én af de første til at modtage spændende og ikke mindst relevante nyheder om lån, der er tilpasset dig og dine behov helt nøjagtigt. Læs mere herunder om hvordan du kan ansøge om lån.

Hvad er et forbrugslån?

I korte træk kan man sige, at et forbrugslån - som navnet ganske enkelt antyder - er et lån til forbrug. Det er med andre ord et lån, som ikke er øremærket et bestemt formål, og det er derfor et lån, der kan bruges til hvad som helst, hvad enten du går og drømmer om at købe ny bil, at have råd til indskuddet i din nye lejlighed eller du har brug for at låne penge til en uforudset udgift. Ja, et forbrugslån kan rent faktisk bruges til alt - også når du ved en fejl har tabt din mobiltelefon på jorden og har brug for penge til at købe en ny, eller hvis der opstår uforudsete omkostninger, fordi din ovn eller dit køleskab skal skiftes ud. 

Forbrugslånet er lånet for dig, der har brug for penge nemt, hurtigt og ubesværet. Et forbrugslån går hurtigt, fordi de fleste forbrugslån i dag kun eksisterer på nettet. Ved at flytte hele processen for lånet online sparer man nemlig en masse tid - blandt andet fordi man på nettet kan bruge Nem ID til at underskrive samt sin Nem Konto til at få udbetalt pengene på. Ved at tage et forbrugslån på nettet kan du også være så heldig at spare penge, fordi etableringsomkostningerne ved et online lån er meget lavere end ved et traditionelt lån i banken. 

Sammenlign forbrugslån

Vores mission hos Clara Finans er at formidle de bedst mulige lånetilbud til dig som forbruger, der leder efter et godt og skræddersyet lånetilbud, der passer til lige netop det, du skal bruge pengene til. Hos os kan du sammenligne forskellige forbrugslån fra forskellige udbydere på mange forskellige parametre. Afhængigt af, hvad du søger efter kan du filtrere i listen og kun få vist de mest relevante lån. Du kan for eksempel sammenligne lånene på størrelsen på lånebeløb, lånets rente eller lånets løbetid. På den måde kan du hurtigt og nemt sammenligne de bedste forbrugslån på markedet, så du ganske simpelt kan finde det lån, der passer bedst ttil dig og dine behov. 

Udover at vi kan tilbyde dig muligheden for at sammenligne forbrugslån, har vi også specialiseret os i at kunne give dig de bedste, mest interessante og ikke mindst relevante nyheder fra lånemarkedet i Danmark. Ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev kan du være sikker på altid at være blandt de første, der får besked, når der kommer nye og attraktive lån på markedet. Jo flere informationer du giver os, når du skriver dig op til nyhedsbrevet, jo mere specifikt kan vi målrette vores mails til dig, så du kun får besked, når der er nye lån, der passer specifikt til dig og det, du ønsker at bruge pengene fra dit lån til. Det er helt gratis og uforpligtende, men ikke mindst interessant for dig, der gerne vil følge med på markedet for lån og altid være opdateret på, hvordan markedet udvikler sig.

Hvad koster det at tage et forbrugslån?

Et forbrugslån er hurtigt og nemt at optage, fordi det kræver langt mindre at blive godkendt til et forbrugslån end eksempelvis et billån eller et lån i banken. Derfor er det også som regel dyrere at optage et forbrugslån end et traditionelt lån, fordi risikoen hos låneudbyderen er højere end den er for et almindeligt lån. Det medfører som regel, at renten for et forbrugslån er højere end for andre lån, fordi der ikke skal stilles sikkerhed for lånet. Derfor er det blandt andet også renten, du skal kigge på når du vil finde ud af, hvad dit forbrugslån kommer til at koste.

Hos Clara Finans har vi samlet alle de billigste lån på markedet, så du har flere forskellige valgmuligheder at vælge imellem uden at det vil ruinere dig. Renten starter allerede omkring 3,5 % hvilket er meget typisk for forbrugslån. Renten er en procentsats af det lånte beløb, som er den pris man betaler for at have pengene til rådighed fra låneudbyderen.

Du bør dog altid holde øje, da renter og gebyrer somme tider kan være misvisende i forhold til, hvad lånet rent faktisk kommer til at koste dig. Hvis du vil vide helt konkret, hvad det koster at tage et forbrugslån, skal du se på nøgletallet ÅOP, som står for Årlige Omkostninger i Procent. ÅOP på et forbrugslån er det tal, der viser dig helt specifikt, hvad alle de samlede omkostninger for lånet kommer til at være i hele låneperioden. Hvis du ønsker at finde et billigt forbrugslån skal du altså kigge efter det forbrugslån med den laveste ÅOP.

Sådan finder du det bedste forbrugslån

For at finde det bedste og billigste forbrugslån med lav rente handler det om at give sig tid til at undersøge markedet og sammenligne sine muligheder. Hvis du sammenligner de forskellige forbrugslån sikrer du dig nemlig, at du ikke kommer til at betale for meget for det samme lån, som du kunne have fået billigere hos en anden udbyder. Det er derfor vigtigt, at man tager sig tid til at se nærmere på de forskellige kriterier, der har indflydelse på prisen på et forbrugslån. Du kan starte med at sammenligne renterne på de forskellige lån, og derefter se på de andre kriterier såsom løbetid, kundefordele, svartid og om der er mulighed for hurtigere udbetaling eller eventuelt afdragsfri perioder. Selvom et lån er billigt, er det ikke nødvendigvis det bedste forbrugslån for dig. Det kan nemlig sagtens være, at du vil få mere ud af et lån, hvor du har mulighed for at få for eksempel 30 dage gratis lån eller to afdragsfrie måneder per år, så lånet bliver en smule mere fleksibelt og tilpasset dig og din økonomi.

Hvem kan få et forbrugslån?

Selvom det er forholdsvist simpelt og nemt at få og ansøg om forbrugslån, er der dog en række krav, du som låntager skal opfylde for at få lov til at låne penge. Disse krav er:

Du skal være 18 år gammel
Du skal have et Nem ID og en tilknyttet Nem Konto
Du må ikke være registreret i RKI, Debitor Registret eller andre skyldnerregistre
Du skal have en fast indtægt

For at kunne binde sig juridisk i Danmark skal man være fyldt 18 år, og derfor er det også kravet til dig, der ønsker at optage et lån, at du er mindst 18 år gammel. Nogle udbydere har også yderligere alderskrav til deres låntagere for at sikre sig, at personen der låner penge har haft erfaring med privatøkonomi og har været ansvarlig for sin egen økonomi i en længere periode.

Du skal have et gyldigt NemID for at kunne tage et online forbrugslån, da du skal kunne underskrive ansøgning og låneaftale online samt få udbetalt pengene via din NemKonto. Det vil også sige, at du skal have dansk folkeregisteradresse samt en dansk bankkonto, som kan kobles op på dit Nem ID og din Nem Konto. Du skal desuden helst have en fast og stabil indtægt, da renten på nogle lån fastsættes efter din økonomiske situation. Visse udbydere foretager nemlig et kredittjek på dig før de kan godkende dit lån, så - for det første - kan sikre sig, at du har råd til at optage lånet og dermed betale det tilbage, men også for at tilpasse renten på lånet til din økonomiske situation. 

Derudover må du ikke være registreret i et skyldnerregister, hvis du ønsker at optage et forbrugslån i Danmark. Det gælder både RKI, Debitor Registret og andre registre for personer med misligholdt gæld. Det er nemlig de færreste kreditudbydere, der er interesseret i at låne penge ud til en person, som allerede har misligholdt gæld - da der dermed vil være meget stor sandsynlighed for, at personen ikke vil være i stand til at betale lånet tilbage.

Forbrugslån uden sikkerhed

I dagens Danmark er langt størstedelen af de online lån de såkaldte lån uden sikkerhed. At låne penge uden sikkerhed betyder, at du ikke skal stille nogen fysiske genstande som sikkerhed - eller pant - for dit lån. Når man låner penge i banken eller i realkreditinstituttet foregår det som regel på den måde, at man “tager lån i sin bil” eller “tager lån i sit hus” og dermed har banken en fysisk og økonomisk garanti for, at man har noget af værdi som kan sælges, hvis man pludselig ikke er i stand til at betale lånet tilbage.

I og med at de fleste forbrugslån er forbrugslån uden sikkerhed betyder det også, at låneudbyderen løber en større risiko ved at låne penge ud, netop fordi der ingen sikkerhed er for, at pengene betales tilbage. Derfor vil du også typisk opleve, at et forbrugslån kan være en smule dyrere end andre lån, når det kommer til eksempelvis renter og gebyrer.

logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser